Wie zijn wij

Ik ben Margaret Zoeteman. In 2015 ben ik, na meer dan 25 jaar in diverse functies bij banken, adviesbureaus en verzekeraars gewerkt te hebben, als adviseur en FFP gecertificeerd financieel planner gestart. Ik heb voor deze zelfstandigheid gekozen om flexibeler te zijn en vooral om echt persoonlijke aandacht te kunnen schenken aan mijn klanten.

Ik ben een objectieve en vakkundige professional op het gebied van pensioen (individueel en collectief), financiële planning, hypotheek en vermogensadvies.

Een kosteloos oriënterend gesprek aan de keukentafel is altijd het startpunt. Tijdens dat gesprek kunt u aangeven wat uw wensen en verwachtingen zijn en mochten wij nader tot elkaar komen krijgt u door middel van een dienstverleningsovereenkomst helder in zicht wat de kosten zijn en wat u van mij kunt verwachten.

Sweet Old Day is aangesloten bij de Federatie van financiële planners. Dat garandeert dat er aan strenge opleidings- en (bij)scholingseisen is voldaan en er een gedragscode is ondertekend die Sweet Old Day verplicht om in uw belang te handelen.

Margaret Zoeteman
Margaret Zoeteman FFP
Dolfijnpark 57
2983 AZ Ridderkerk

Tel.: 06 303 652 75

info@sweetoldday.nl
www.sweetoldday.nl